La porumbei

Unde in orasul acesta poate fi mai frumos decat in parcul Nicolae Romanescu la gradina cu animale, sau in centrul istoric al Craiovei, la porumbei!? Suntem pur si simplu fascinati de aceste pasarele minunate care vin si ti se aseaza in palma pentru a servi cateva graunte de grau sau frimituri de paine!


Intr-una din zilele de weekend cand am ales sa ne petrecem timpul liber zburdand printre porumbei am intalnit o doamna pasionata de fotografie care a imortalizat cateva momente din distractia lui Ovidiu printre multimea de pasarele. Au iesit grozave, nu-i asa!?


Multumim Ana Pop pentru sendinta foto! Am fost norocosi ca te-am intalnit!

 

ovi-5 ovi-4 ovi-2 ovi-3 ovi-1ovi-7 ovi-8 ovi-9 ovi-10 ovi-11

5 thoughts on “La porumbei

  1. Sunt bucuroasa ca v-am intalnit. Ovidiu este plin de energie si ca intotdeuna, porumbeii ii iubesc pe cei mici. A fost o provocare sa va il fotografiez pe Ovidiu alergand printre porumbei, dar a fost si o incantare sa va vad pe voi, parintii, cum il vegheati, protejati si nu in cele din urma, cum intrati incet, incet in jocul lui neuitand sa il invatati cate ceva despre aceste minunate necuvantatoare. Am fotografiat cu drag si m-am bucurat sa impartasim impreuna bucuria acelor clipe!

    1. Si noi suntem la fel de bucurosi ca v-am intalnit! 🙂 Pentru noi e intotdeauna o provocare sa il fotografiem pe Ovidiu, iar ce ati reusit sa obtineti dvs, nu reuseam noi in veci laugh . Am ramas suprinsa cat de bine au iesit imaginile in final, chiar profesionale din punctul meu de vedere. Aveti o pasiune foarte frumoasa si va iasa foarte bine ceea ce faceti 🙂

  2. Este o colectie de imagini reusita! O colectie minunata si plina de amintiri ! O felicit pe fotografa dar si pe cei care participa in pozele astea reusite! :* O familie frumoasa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *