“Ziua buna incepe de dimineata” sau “Implinirea vine facand doar ceea ce iti place”

vitamix.ro

 

"Implinirea vine facand doar ceea ce iti place" – acesta este motto-ul meu!

Vi s-a intamplat sa va treziti dimineata cum un chef de viata nebun, plini de energie si optimism, fara un motiv anume? Stiu ca nu se prea intampla de multe ori asta, dar si cand se intampla trebuie profitat la maxim. Nu faci intr-o saptamana cate poti faci intr-o astfel de zi. Este de fapt o replica la " Lunea, cand nici iarba nu creste"

 

Vorba aceea: "Ziua buna se cunoaste de dimineata" nu este spusa tocmai la intamplare, cum de fapt mai toate proverbele au o noima. Daca te-ai trezit cu fata la perete, cam mici sanse sa ai o zi incununata de succes si voiosie, mai ales daca trebuie sa mergi la serviciu… 

 

Serios vorbind, cati dintre noi merg fericiti la serviciu, cu chef maxim de munca in fiecare zi? De aceea zic eu ca e mult mai bine sa nu ne mai ducem deloc. Alternativa? Sa alegem sa lucram intr-un mediu care ne defineste foarte bine. Doar asa ne putem trezi cu inima deschisa catre o noua zi si catre task-urile jobului. 

 

Eu un astfel de job mi-am dorit de mult timp incoace, unul pentru care sa ma trezesc cu drag si tragere de inima, care sa imi aduca bucurie si satisfactie… Clar ca fara multa munca nu se poate, insa implinirea vine din rezultatele pe care le ai si facand ceea ce iti place. Si pentru ca mi-am dorit, il si am. smiley

 

Ti-ai pus vreodata intrebarea: "Dar oare mie ce imi place cu adevarat sa fac?" Daca nu, puneti-o! Doar asa vei putea oferi sens activitatii pe care o desfasori. Si nu, nu trebuie sa muncesti ca un sclav pentru bunastarea altora. Vei intelege ca poti munci doar pentru tine si bunastarea ta.

 

As vrea sa vad din ce mai multi oameni care pot sa spuna NU si sa renunte la ceea ce nu ii implinesc, fara niciun regret. Doar in acest fel isi pot oferi sansa de a-si demostra ca pot mai mult si mai mult de fiecare data. Doar in acest fel isi croiesc calea catre o viata mai frumoasa si mai implinita.

 

Acestea fiind spuse, o zi minunata va doresc tuturor!

 

 

vitamix.ro

calivita.tuningland.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *