Grup Mastermind “Da sens vietii”

 

Iti doresti ca viata ta sa devina plina de insemnatate si de dorinta de a fii?  Sesiunile de Mastermind " Da sens vietii" au menirea de a te ajuta sa descoperi extraordinarul din viata ta, sa iti intelegi motivatia si sa urmezi calea cea buna catre visul tau.

 

Pentru a intelege cat mai bine ce se poate intampla in  cadrul acestui MASTERMIND, da-mi voie sa te familiarizez cu termenul de "mastermind" si sa iti spun care este scopul si efectul sau in viata celor care aleg sa faca parte din el.

Insa inainte de orice cuvant, te rog vizioneaza acest video!

 

 

Deci, ce anume este un grup Mastermind?

 

Grupurile Mastermind ofera o combinatie de brainstorming, educatie si sprijin la nivel de grup pentru a iti imbunatati abilitatile personale, pprofesionale si viata in general. Un astfel de grup va ajuta pe tine si membrii sai sa obtineti succesul intr-un anumit domeniul sau aspect al vietii, in functie de tema de dezbatere aleasa. Participantii se provoaca reciproc pentru a stabili obiective puternice si, mai important, pentru a le îndeplini.

Printr-un proces de mastermind, mai întai iti crezi un scop, apoi un plan de realizare a acestuia. Grupul te ajuta cu idei creative si decizii intelepte. Apoi, pe masura ce incepi sa iti implementezi planul, aduci grupului atat povești de succes  cat și problemele pe care le-ai intampinat. Poveștile de succes sunt aplaudate (cu voce tare!), Iar problema este rezolvata cu ajutorul colegilor prin brainstorming si gandire colectiva, creativa.

Grupul necesita angajament, confidentialitate, disponibilitate atat pentru a da cat și pentru a primi sfaturi si idei, dar si pentru a ne sprijine reciproc cu onestitate totala, respect si compasiune. Membrul coordonator al grupului actioneaza ca un catalizator pentru crestere, pentru aplanarea situatiilor tensionante cat si pentru sprijinul si indrumarea colegilor. Aceasta este esenta și valoarea grupurilor de Mastermind.

 

Cum descrie  Napoleon Hill grupul de Mastermind?

 

Conceptul de "mastermind" a fost introdus de Napoleon Hill în cartea sa din anii 1920, “The Law of Success “si a fost extins in cartea sa “Think And Grow Rich” din anii 1930.  Napoleon Hill l-a numit " master mind alliance", insa a fost denumit mai departe intr-o forma mai simpla " mastermind group". Chiar si Benjamin Franklin a aparținut unui astfel de grup, pe care la numit “Junto”.Napoleon Hill a explicat acest concept intr-un mod clar si ia încurajat pe oameni sa se adune intr-un mediu structurat si intr-un mod repetabil pentru succesul tuturor. Napoleon Hill a scris despre principiul grupului mastermind ca este:

"Coordonarea cunostintelor si eforturilor a doua sau mai multe persoane, care lucreaza intr-un scop precis, in spiritul armoniei".

El continua…

"Doua minti nu se intalnesc vreodata impreuna fara a crea o a treia forta intangibila invizibila, care poate fi asemanata cu o a treia minte [mastermind -mintea stapanului]".

 

 

Ce beneficii vei avea daca faci parte dintr-un grup de mastermind?

 

Intr-un grup de mastermind, agenda aparține grupului, iar participarea si angajamentul fiecarei persoane sunt esentiale. Partenerii tai de discutii iti ofera feedback, te ajuta sa te gandesti la noi posibilitati si sa creezi structuri de responsabilitate care sa te mentina concentrat si pe drumul cel bun. Cream o comunitate de colegi de susținere care sa gandim impreuna pentru a putea pasi catre un nou nivel, unul superior. Vei obtine perspective extraordinare care iti vor îmbunatati afacerea si viata personala.

 

Informatii utile despre Grupul Mastermind "Da sens vietii"

 

Coordonator Grup Mastermind "Da sens vietii": Cristina Constantin, consilier dezvoltare personala si vocationala, membrul al John Maxwell Team 

 

Acest Mastermind este GRATUIT pe toata perioada programului de 10 saptamani.

 

Programa:  10 sesiuni de Mastermind sub forma de intalniri saptamanale de grup, pe o perioada de 10  saptamani.

Durata sesiune: 60-90 de minute.

Data inceperii: 8 iunie 2018

Tema de dezbatere " Da sens vietii"

Saptamana 1: Viata ta poate fi o poveste extraordinara

Saptamana 2: De ce nu sunt suficiente bunele intentii

Saptamana 3: Incepe cu pasi mici, dar gandeste la scara mare

Saptamana 4: Cauta pana cand iti intelegi motivatia

Saptamana 5: Pune-i pe ceilalti pe primul loc

Saptamana 6: Ofera-le celorlalti un plus de valoare bazandu-te pe punctele tale forte

Saptamana 7: Conecteaza-te cu oameni care gandesc la fel

Saptamana 8: Asociaza-te cu oameni care se ghideaza dupa acelasi sistem de valori ca si tine

Saptamana 9: Sentimentul anticiparii

Saptamana 10: Profita imediat de oportunitatile de a schimba ceva in bine

 

Scopul programului: Participarea activa si gratuita la un program de initiere sau aprofundare in domeniul dezvoltarii personale.

Cu totii avem nevoie de o schimbare in viata noastra, insa nu stim de unde si cu ce sa incepem. Mai mult decat atat, de multe ori nu suntem constienti de viata pe care o ducem, de numeroasele oportunitati care ni se ofera si de potentialul pe care il avem.  Am creat acest program GRATUIT pentru a oferi o cale de acces tuturor celor vor cu adevarat sa faca o schimbare in viata lor, dar nu in ultimul rand pentru a invata impreuna cu voi din experientele noastre de viata. Va invit intr-un mediu prietenos, fara prejudecati si etichete, unde nu se arata cu degetul, unde nu se critica, unde pur si simplu poti fi tu insuti, meditand asupra posibilitatilor pe care viata le-a creat special pentru tine, cum de altfel pentru noi toti.